Csapatunk profi pályázatírókból, és projektmenedzserekből áll, akik évtizedes pályázatírói gyakorlattal és széles körű tapasztalattal rendelkeznek. Munkájukat közgazdász szakember, jogászaink és közbeszerzési jogászunk támogatja. Cégünk elsődleges célja az ügyfelek elégedettsége, ezért munkánk során a precizitáson túl a rugalmasságot és a gyors kommunikációt tekintjük elsődlegesnek.

A 4GLOBE Kft. 2011 óta foglalkozik pályázatírással, és projektmenedzsmenttel. Fő tevékenységünk a komplex pályázati szolgáltatás, azaz nem csupán pályázatírásban, hanem közbeszerzési eljárások lefolytatásában, projektmenedzsmenthez kapcsolódó feladatok teljes körű ellátásban, pályázati utógondozásban, továbbá kommunikációs és nyilvánossági követelmények teljesítésében is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Továbbá igény esetén segítünk ügyfeleinknek az esetleges partnercégek és kivitelezők felkutatásában is.Pályázatírás

Célunk, hogy ügyfeleinket minél több nyertes pályázathoz segítsük hozzá.

Ennek érdekében gondosan feltérképezzük az ügyfelek elképzeléseit, valamint az általuk elérhető és elnyerhető pályázatokat. Ügyfeleinket olyan javaslatokkal támogatjuk, melyek célja az ügyfelek nyerési esélyeinek növelése. Elkészítjük a költségbecsléseket, valamint a projekttervet, illetve szükség szerint külső szakértőket vonunk be. Csak ezt követően kerül sor a megvalósíthatósági tanulmány, és a teljes pályázati dokumentáció összeállítása. Ügyfeleit tehermentesítve társaságunk az esetleges hiánypótlási feladatokat vagy tisztázó kérdések megválaszolását is elvégzi. Amennyiben szükséges, segítünk ügyfeleinknek partnercégek és kivitelezők felkutatásában, szállítók szervezésében is.

Projektmenedzsment, Utógondozás, Monitoring tanácsadás

A támogatási szerződés beadását követően cégünk teljes körű projektmenedzsment, illetve pályázati utógondozási feladatokat is ellát ügyfelei részére, ezzel téve zökkenőmentesé a támogatások lehívását.

Nyomon követjük a projekt előrehaladását, és javaslatokkal támogatjuk annak tervszerű megvalósítását. Szükség szerint mediálunk a támogató szervezet, valamint a pályázó között. Tapasztalt kollégáink jól ismerik az eljárási metódusokat és megtalálják megoldást az esetlegesen felmerülő problémák orvoslására. Segítünk, hogy a kivitelezési vagy szállítási szerződések, közbeszerzések minden esetben összhangban álljanak a pályázatban vállalt kötelezettségekkel. Kollégáink segítséget nyújtanak az előrehaladási és zárójelentések, továbbá a kifizetési kérelmek összeállításában és benyújtásában.

Monitoring tanácsadás keretében segítséget nyújtunk az eredménymutatók, indikátorok ellenőrzésében. Támogatjuk, hogy ügyfeleink projektjei ne csak szakmai, de költségvetési és jogi szempontból is megfeleljen a vállalásoknak. Az estelegesen felmerülő hiányosságok és problémák esetén ügyfeleinket megoldási javaslatokkal támogatjuk.